www.nikopol-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Нікопольський район >> Новини
Спартакіада територіальних громад «Сільські ігри – 2018»
Версія для друку Написати листа
ОГОЛОШЕННЯ !

    Щиро запрошуємо всіх бажаючих 22 вересня 2018 року взяти участь у Третій спартакіаді територіальних громад «Сільські ігри – 2018», що відбудеться на території Криничанського району Дніпропетровської області.

    «Сільські ігри»- унікальний захід, який має спортивне спрямування та культурно-розважальну складову в якому змагаються команди.

    Важливо! Команди формуються з сільських жителів віком від 18 і більше років (верхньої межі нема). Команда може бути від громади, від колективу, просто команда однодумців, команда з друзів, родичів тощо. Команді може бути присвоєна будь-яка назва. Професійна належність і соціальний статус учасників не мають ніякого значення. Головна умова - всі члени команди повинні проживати в сільській місцевості.

    Всіх учасників змагань чекають яскраві, чудові призи, кубки, нагороди, медалі. Окрім спортивних баталій на нас чекають пісні і танці в виконанні творчих колективів.

    Як завжди на нас чекатиме частування українськими стравами, які будуть приготовані на живому вогні.

    В цьому році на завершення нашого заходу очікуємо на концерт за участю зірок естрадного мистецтва всеукраїнського рівня.

    Учасники будуть змагатись в таких традиційних видах як :

    волейбол, мініфутбол, гирьовий спорт, шахи, шашки, настільний теніс, стрільба з пневматичної рушниці, так і в дещо «неформатних» - перетягуванні канату та армспорті серед жінок та чоловіків.
    Самим видовищним і масштабним в програмі змагань є подолання туристичної смуги перешкод, в якому окрім «сухопутних» викликів є етап подолання водної ділянки на катамарані. Особливістю цього виду є те, що команда-переможець отримує спеціальний приз-Кубок пам’яті Анатолія Леонідовича Маслакова. Анатолій Леонідович це людина - Легенда, видатний спортсмен, тренер, вчитель, волонтер, його ім’ям названий музей туризму в Криничках. На жаль, його вже нема з нами.
    В цьому році ми пропонуємо нові яскраві конкурси:
    «Піймай тварину-спритний господар», суть виклику- піймати тварину в лабіринті на швидкість. Перше місце отримує учасник, який піймає порося, друге місце-барана,третє-курку.
    Також родзинкою нашої програми будуть «Перегони з мультикультиватором –а ми моторні». Потрібно буде якнайшвидше пройти дистанцію 50-100 метрів з мотоблоком, що працює.
    «Улюблені варенички», суто український конкурс з поїдання вареників на швидкість.

    «Наметове містечко» (табір команди) однією з умов цього конкурсу є облаштування стилізованої огорожі табору з солом’яних тюків.
    В традиційному конкурсі «Українські страви» будуть оцінюватись не тільки смак, а й майстерність оформлення, подачі страв.
    «Сільські ігри – 2018» будуть проводитись 29 вересня.
    Адреса незмінна вже декілька років поспіль:
    Дніпропетровська область, Криничанський район,с.Червоноіванівка, вул. Шкільна, 1, Червоноіванівський НВК.
    Контактна особа – Євтушенко Олена Сергіївна, тел.: (05654) 9-29-87, 0975035391.
    Ознайомитися із Положенням про проведення Третьої спартакіади територіальних громад «Сільські ігри – 2018», попередньою та поіменною заявками можна на офіційному веб-сайті району в розділі «Офіційні документи районної ради»/ «Розпорядження голови районної ради» http://www.krinich-rn.dp.gov.ua.
    Для підтвердження участі у спартакіаді прохаємо до 10 вересня 2018 року включно направити до Криничанської районної ради в паперовому чи електронному вигляді попередню заявку, поіменну – секретаріату у день заїзду команди на змагання.



    З радістю чекаємо на учасників та гостей,
    з повагою,
    голова Криничанської районної ради Наталя КОБЗАР
    Версія для друку Написати листа


Про цей сайт | Запитання | Адміністратор