Нікопольський район
www.nikopol-rn.dp.gov.ua


Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Щорічно, 15 лютого, український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

Наші хлопці без зайвих слів, з честю виконували свій інтернаціональний обов’язок не тільки в Афганістані, але і в інших сусідніх державах. Вони нагороджені бойовими орденами і медалями за звитягу, мужність, доблесть і героїзм, кров і біль, душевні страждання і втрати.


Шановні захисники!

Дякуємо за те, що, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, рятували бойових товаришів та мирних жителів; за збереження непорушного братерства, яке з гідністю витримало суворі випробування.

Схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся.

Вам, хто пройшов крізь вогонь війни, хто не дочекався своїх воїнів і чоловіків, бажаємо міцного здоров’я, сили духу і терпіння, людської шани, натхнення жити і працювати, радості і достатку в родинах!


З повагою

Голова Нікопольської районної державної адміністрації Юрій Багно