Нікопольський район
www.nikopol-rn.dp.gov.ua


Створити комп’ютерну програму або гру, спроектувати власного робота чи модель космічного апарату. Цьому можуть навчитися юні винахідники Дніпропетровщини у восьми безкоштовних школах робототехніки. Сучасні технічні заклади для дітей створила Дніпропетровська облдержадміністрація. Там – все необхідне для творчості та навчання, повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Дітям Дніпропетровщини має бути доступною сучасна та якісна освіта. На цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Протягом чотирьох років опікуємось розвитком освіти в області та змінюємо застарілі підходи до позашкільного навчання. Зокрема, відкрили вісім дитячих шкіл робототехніки. Займатися в них можуть усі бажаючі. Маємо з дитинства виховувати затребуваних спеціалістів, адже саме за IT-технологіями - майбутнє», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Школи робототехніки відкрили у восьми містах Дніпропетровщини. Втілити у реальність будь-які ІТ-мрії можуть діти Нікополя, Покрова, Павлограда, Першотравенська, Кам’янського, Жовтих Вод, Магдалинівки та Дніпра.

Заклади оснащені за останніми вимогами часу. У кожній школі – сучасний ремонт та новітнє обладнання. Для реалізації найсміливіших технічних фантазій є усе необхідне: ноутбуки, паяльні станції, набори інструментів, лазерні станки і навіть 3D принтери. У навчальній програмі – комплекс предметів, від дизайну до програмування.

Заняття – для дітей від 7 до 16 років. Навчання у школах робототехніки – безкоштовне.

26 березня 2015 року Валентина Резніченка було призначено головою Дніпропетровської облдержадміністрації.

На Дніпропетровщині виховують юних програмістів та IT-шників

Їх навчають у 8 безкоштовних школах робототехніки

Сучасні технічні заклади для дітей створила Дніпропетровська облдержадміністрація

Школи обладнали за останніми вимогами часу

У кожній – сучасний ремонт та новітнє обладнання

Потужні комп’ютери,

…набори інструментів…

деталі та мікросхеми.

Для технічної творчості є навіть лазерні станки

та 3D-принтер

У програмі – комплекс предметів, від дизайну до програмуваня

Заняття – для дітей від 7 до 16 років



File Attachment Icon
ATTUIIK5.jpg